Laatste keer onderzoek

31 oktober 2018 0 Door Mireille

Vandaag is de allerlaatste nakeuring. Twee in een keer eigenlijk. Eerst bij QPS zelf en daarna voor de laatste keer naar het Martiniziekenhuis voor de echo. Het ging goed, lang wachten, maar gezellig met twee bekenden. Lekker dat het klaar is.

Maar dat waar ik de hele dag mee bezig ben, is zoveel leuker. Ik heb het kunnen doen door het onderzoek, want het was een dure aanschaf. Ik wilde eigenlijk wachten tot het huis klaar was, maar ik kon niet meer wachten, helemaal niet toen ik de foto’s gezien had. Dus gisteravond nog naar Havelte gereden en nu de koning te rijk. Hier is mijn nieuwe aanwinst, nou ja, hier zijn de nieuwe aanwinsten:Links Anna en rechts Twan!

Ze zijn heel zacht, heel lief, heel knuffelig (vooral Anna) en hebben vanmiddag het huis heel gelaten, dus ze mogen blijven. Twee ragdolls, een droom die uitgekomen is!