Laatste dag postbezorger

29 september 2018 0 Door Mireille

Vandaag was het dan zover, mijn laatste dag als postbezorger in Nijland en Bolsward. Voorlopig dan, mijn vrije maand is nu ingegaan. Ik heb vandaag mijn vervanger nog ingewerkt, nou ja, lichtelijk ondersteund, maar hij redt zich prima. Het voelde de hele dag wel gek. Het besef dat ik dit een maand niet meer doe. Morgen nog een dag McDonald’s en dan begint de vrije maand echt…

Gisteren heb ik maar wat voorbereidingen getroffen. Ik heb 7 boeken gekocht en 8 paar extra sokken, want ik heb geen zin daar elke week te moeten wassen. Ik ben helemaal geen boekenwurm, maar nu heb ik in ieder geval nieuwe dingen te lezen. Iemand suggesties met welke ik moet beginnen?

Verder neem ik natuurlijk laptop (met Netflix en NLZIET) en telefoon mee en denk ik er ook aan mijn gitaar mee te nemen. Misschien nog wat kleine spelletjes voor als er daar mensen zijn die dat ook leuk tijdverdrijf vinden. Zo hoop ik de dagen maar door te komen. Veel mensen die ik erover spreek denken dat ik er moeite mee ga hebben. Nou, dat weet ik wel zeker. Maar er staat ook wat tegenover, een leuk vooruitzicht van financiële mogelijkheden en dat helpt vast.

En voor de rest ga ik jullie natuurlijk dagelijks op de hoogte houden van het avontuur en mijn verveling en verwacht ik veel reacties waar ik dan weer op kan reageren, dat helpt vast ook.