Kan ik nou wel of niet plannen?

7 september 2018 0 Door Mireille

Dit noem ik nog eens een drukke dag. Ik had een heel schema gemaakt om te zorgen dat alles ging lukken. Eerst bijbelgroep om 9.30 uur. Ik ben eind juli begonnen met het lezen van de bijbel, elke dag een hoofdstuk. Veel mensen denken dat ik de Bijbel goed ken, maar dat is niet zo, dus ik vond het een mooie gelegenheid om bij de nieuwe ronde bijbellezen aan te sluiten. Het was fijn om antwoorden te krijgen op vragen die ik erbij had. Ik zit nog steeds in het eerste boek: Genesis, maar denk nu al regelmatig: ‘Wat een heftig boek’.

Daarna ben ik gelijk post gaan lopen. Ik had vandaag drie routes, allemaal van krap aan een uur. Dit maakte dat ik rond 2 uur klaar was. Eén regenbui en verder goed te doen.

En dan komt de vraag of ik nou plannen kan of niet. Want om 17 uur moet ik voor het eerst bij de McDonald’s aan de slag. Maar ik moet ook nog ergens eten. Tijd genoeg tussen 14 uur en 17 uur, dus lekker gekookt. Maar ik merk ook dat ik niet rustig kan zitten als ik nog dingen moet. Dus om 15.30 uur beginnen met koken lukte me niet. Ik begon om 14.30 uur, want ik ben iemand die liever dingen gelijk aanpakt en dan nog even rustig gaat zitten. Dat betekende dus wel dat ik al om iets over 15 uur aan het ‘avondeten’ was. Ik ga vanavond ontdekken hoe dat bevalt, om 20 uur klaar met de Mc en als ik dan weer honger heb dan haal ik wel wat… Maar is dat nu wel of niet goed plannen?

Wel ontdekte ik iets wat ik al lang niet meer gevoeld heb. Zenuwen. Ik was zo zenuwachtig, maar ik had er ook ontzettend veel zin in. Nou allereerst ben ik heel erg hartelijk ontvangen, de sfeer is echt heel goed. Verder heb ik 3 geweldige uren gehad, ik wist niet dat professioneel frietbakken zo leuk kon zijn. Heerlijk om heel hard te moeten werken, super aardige collega’s om me heen te hebben en te horen te krijgen dat ik het super doe en dat in de ‘rush’, het drukste deel van de dag. Ik heb me heerlijk vermaakt en toen ik om 20 uur klaar was zag ik ineens dat er stiekem mensen naar me waren gaan kijken, echt leuk dat vrienden dat doen en me dan ook nog een actiefoto van mij sturen!

Ik zie uit naar zondag, dan mag ik weer! Morgen ook een drukke dag, alles uit mijn oude huis halen én de nieuwe banken zijn er. Daar zal ik morgen een foto van sturen. Kan niet wachten om te kunnen bankhangen!