It sil heve

2 augustus 2021 0 Door Mireille

Of it giet oan. Kan allebei. Het is maandag, het is niet heel mooi weer, maar het is droog en lijkt vandaag en morgen (en overmorgen) ook droog te blijven. Hooguit wat spetters. Dus ik ga op vakantie. Ik voel mijzelf zo stoer en moet daar heel hard om lachen. Als je me voor 2021 ooit gezegd zou hebben dat ik blij zou worden van op vakantie gaan naar Sneek (10 km verderop) dan had ik je keihard uitgelachen. En ondertussen vind ik het nu hartstikke leuk en ook wel spannend. De heenreis via het water is zo’n 18,5 km en terug rond de 16 km. Best een eind, ik heb 1x eerder 17 km gevaren en dat ging verder prima, maar toen hoefde ik geen tent op te zetten ergens op een kade te overnachten en de volgende dag weer zo’n eind. Maar ik heb er alle vertrouwen in. Ik heb heel goed voor mijzelf gezorgd, met thee, heel veel ranja, verse broodjes van de Aldi en groente en fruit. Dus dat moet goed komen. Ik stuiter helemaal van binnen, dus ga zo maar vertrekken. Ik ben benieuwd hoe ik alles op de kano ga krijgen, maar dat zullen we zien. Ik zal een foto maken voor ik vertrek en deze blog plaats, dan kunnen jullie meegenieten.


Hieronder nog wat foto’s van de tocht en de jachthaven: