It giet oan!

3 januari 2020 0 Door Mireille

Zo’n dag als vandaag kon ik wel gebruiken! (En het is nog maar 13.15 uur.) De laatste tijd gebeurt er veel en moet ik tegen een hoop dingen opboksen. Tegen vandaag keek ik ook op (al viel het de laatste dagen mee, omdat ik het perspectief steeds beter zag), maar het is allemaal erg meegevallen.

Vandaag was het coachingsgesprek met het UWV en hoewel er volgens mij weinig te coachen viel, was ik toch verplicht erheen te gaan. Gelukkig was de mevrouw heel vriendelijk, open en positief. Ze heeft toestemming gegeven voor het traject dat ik zelf ben gestart om zij-instromer te worden. Dat betekent geen zorgen over financiën omdat ze de uren die ik in moet leveren voor stage en studie compenseren. Dat lucht heel erg op.

Na dat gesprek zag ik nog op tegen een telefoontje dat ik te plegen had. Gaat mijn leidinggevende bij de taxi moeilijk doen over die dag minder werken? Gelukkig is ook dat niet het geval. Ik heb het tijdig bij hem aangegeven, heb actief helpen zoeken naar vervanging en dus lost hij het op.

Dus volgende week contact zoeken met school en een stagedag proberen te plannen! It giet oan!