Is dit wat geluk is?

Ik heb niet zoveel te vertellen vandaag. Maar ik heb foto’s gemaakt van mijn dag en volgens mij laten die heel goed zien hoe heerlijk mijn dag was. En het is nog maar 16 uur!

Zo begon de ochtend.
Het begin van mijn kanotocht.
Toeschouwers.
Meer fans!
Lekkere versnapering.
En als laatste het aanmoedigingskoor.

Onderweg kwam ik ook nog een fuut met vis tegen, maar die was te snel voor me. Hij dook onder toen ik net de camera te pakken had. Ik zag een heel aantal jonge watervogels (fuut, meerkoet). Ik zag een broedende eend en duif. En ik ben nog aangevallen door een bezorgde grutto. Maar gelukkig had hij snel in de gaten dat ik niets van plan was behalve doorvaren.

Ik ga de komende week als het zo mooi blijft als nu na mijn werk nog maar een rondje kanoën. Dit is beter dan een serie op tv kijken. Misschien niet zo ver als vandaag (11km), maar zeker wel een lekker stukje.

Geef een reactie