In the zone

15 maart 2019 0 Door Mireille

Voor de mensen die slecht Engels spreken, geen zône, maar zoon. Dat wil zeggen, in een bepaalde trans zitten. Vanmiddag/vanavond had ik die te pakken, bij het sporten. Jaja, ik heb het gedaan, weer gesport, de tweede keer deze week. En ik zág er toch tegenop, maar het was echt heel erg lekker. Ik kwam echt in een ritme waar ik me erg lekker bij voelde. Heerlijk gezweet en weer echt dat oude gevoel dat ik kreeg bij sport, genieten. (En dat in een sportschool wat voor mij voelt als de minst inspirerende sportomgeving.)

Het voelde deze keer ook gemakkelijker. Maar mijn hartslag was hoger en ik heb volgens de berekeningen meer calorieën verbrand. Dus dat is veelbelovend, misschien zit er diep in mij toch nog wel wat conditie.

Verder is mijn dag weer lekker vol geweest met taxi, 3 rondjes post en weer taxi. Ik zie uit naar morgen want dan kan ik uitslapen. Ik moet wel postlopen, maar hoef niet om 7.30 uur al op de taxi te zitten. Maar nu eerst nog even relaxen en dan lekker slapen.

Ik kreeg vandaag ook vele berichtjes dat mijn kerstkaarten zijn aangekomen, dus ook dat project is nu klaar. Leuk dat mensen er toch blij mee zijn.