(In) de kast

Vandaag had ik vrij gevraagd bij de post om weer eens wat in huis te kunnen klussen. Afgelopen week heb ik de kastdeuren en -planken afgeschilderd en vandaag heb ik deze weer op hun plek gebracht met pappa. Heerlijk dat ik nu mijn kleding weer netjes op kan bergen, weer een stukje verder. Samen met mijn moeder heb ik de kast weer ingericht, fijn dat dat ook weer klaar is.

De nieuwe pup van mijn ouders (Sheldon) was ook mee. Sheldon heeft kennis gemaakt met de poezen en dat ging verbazingwekkend goed. Na één tik van Twan wist Sheldon dat zij wat afstand moest houden en daarna konden ze gewoon in elkaars buurt zijn, fijn! De katten hebben ook weer even lekker buiten gespeeld.

Het werk op de taxi ging wel gewoon door en dat ging goed. Het was iets rustiger in de bus dan gisteren en ik voelde me ook wat beter, dus dat was een goede combinatie. Nu lekker genieten van een vrije avond!

Geef een reactie