Ik wist dat ik het kon

Gisteren ging het werken goed. Had een paar momentjes dat ik moe was, maar voor de rest lekker gewerkt. Ook fijn dat het redelijk rustig was. Verder heb ik opleiding gehad bij de drankentap. Dus flurry’s, sunday’s, milkshakes en frisdrank maken. Het maken vond ik leuk, de plek niet. Ik werd er helemaal gek. Er hangen 5 schermen waar de bestellingen op komen op 3 plekken die niet in 1 oogopslag te zien zijn. Voor iemand die overzicht nodig heeft is het killing. Ik bleef maar draaien om niets te missen. Verder heb ik mijn eerste cheeseburger gemaakt. Omdat het zo rustig was liet de manager me veel doen en zien om weer nieuwe dingen te leren. Leuk dat hij daaraan denkt.

Maar wat ik vandaag gedaan heb voelt helemaal goed. Ik heb kerstinkopen gedaan, een kerstboom bij de kringloop en wat ballen en andere dingen bij de Kwantum en Action. Verder wilde ik heel graag een kerstster, zo één die licht geeft en voor het raam gehangen wordt, maar die waren lastig te vinden. Of ze waren heel modern, wat ik niet mooi vind, of ze waren er helemaal niet. Uiteindelijk vond ik bij de kerstwinkel hier in de stad één die aan bijna alle eisen voldeed. Het enige was dat het een ‘gewone’ lamp was, met plafondarmatuur. Ik heb er één met stekker nodig. Dus dat heb ik er net zelf aan geknutseld, mét schakelaar. Vind ik best knap van mijzelf.

Geef een reactie