Ik snap er niets van…

Vanmorgen zit ik lekker in mijn raam mijn ontbijt te eten en naar de mensen beneden te kijken als ik twee keer iets raars zie gebeuren. Een meneer in een auto stopt voor de HEMA, stapt uit, loopt naar de Primera een stuk verderop en gaat daar wat halen. Later gebeurd dit nog een keer, weer een meneer, nu loopt deze de HEMA in en stapt even later weer met taart in.Zoals jullie kunnen zien zijn er voldoende vrije parkeerplaatsen, dus waarom zo asociaal? Half op de weg, half voor de personeelsingang. Ergens kan ik nog snappen dat mensen niet weten dat het tot 9 uur gratis parkeren is (beide waren voor 9 uur), maar een boete voorkomen omdat je geen kaartje hebt is plausibeler in een parkeervak, want dat valt minder op dan zo midden op de weg. En ja mensen, ook daar kun je een boete krijgen, want daar mag niet geparkeerd worden!

Dat terzijde heb ik een heerlijke dag. Om half 14 waren mijn vader en ik al helemaal klaar met het voor de tweede maal sausen van de muren om de trap en hebben we de rest van de hal ook nog 2x gedaan. Eén keer voor en één keer na de lunchpauze. Zo fijn dat het sausen nu al helemaal klaar is in de gang! Zaterdag gaan we weer verder met het houtwerk, morgen ga ik zelf nog wat dingetjes doen. Heerlijk dat het zo opschiet.

Als laatste nog wat minder leuk nieuws voor mij. Mijn lenzenavontuur is voorbij. Vanmorgen zijn mijn ogen nogmaals doorgemeten, maar ik heb niet alleen een cilinder in mijn oogbol, maar ook in mijn ooglens. Dit zorgt ervoor dat er altijd een afwijking van -1 zal blijven en ik dus niet in de buurt zal kunnen komen van mijn zicht met bril. Veel mensen zeiden de afgelopen tijd al dat ze me met bril leuker vinden. Nou dan hebben jullie geluk. Ik baal er echter van. De lenzen gaven me een gevoel van vrijheid en waren zo fijn met het werken op regenachtige dagen of wanneer ik uit de vriezer van de McD. kwam en de hitte weer in moest. Maar het is niet anders. Ik hecht meer waarde aan mijn gezichtsvermogen dan aan de ongemakken die de lenzen niet hadden ten opzichte van de bril.

Geef een reactie