Ik kan niet wachten…

24 augustus 2018 1 Door Mireille

Vandaag hebben mijn vader en ik de laatste balk ontgroend. Zo fijn dat die klus geklaard is. Het was hard werken, maar zeer de moeite waard. Morgen moet ik de hele dag werken, dus dan lukt het niet nog wat te doen, maar ik kan niet wachten verder te gaan.

Vanmiddag toen het schuren van de balk klaar was heb ik daarom maar de kamer opgeruimd. Vanavond heb ik de gaatjes in de muren gevuld en alvast wat afgeplakt. Dat scheelt zondag weer want dan wil ik zo graag verder. Dan gaan we de hele kamer sausen en proberen ook de ruimte boven de trap te doen. Daar zien we wel wat tegenop, want het is zo hoog én boven een trap…

Het moet twee keer en heel misschien lukt het maandag dan al om een deel van de slaapkamer van een tweede laag te voorzien. Het voelt echt heerlijk dat het zo opschiet.

Vanmiddag werd ook mijn nieuwe bed gebracht. Nu nog in een doos, maar ik hoop in september uitgepakt en in elkaar gezet op de nieuwe vloer in mijn prachtige kamer. In mijn hoofd ben ik de rest ook al aan het inrichten. Ik denk aan een buikkastje voor sokken en ondergoed, een spiegel en verder niet teveel erin, een mooie open ruimte om te slapen lijkt me heerlijk! Tegelijk voelt het heel gek om boven te gaan slapen. Ik ben nu al vanaf april aan het kamperen in een slaapkamer met veel rommel, geen vloerbedekking en verder alleen een bed. Straks aan de achterkant van het huis, hopelijk zonder vrachtwagen lawaai, maar eerst vast ook onwennig. We gaan het zien, maar prachtig wordt hij zeker!