Ik ben vandaag zo vrolijk….

Zo’n dag dat alles mee lijkt te zitten, ook al is dat helemaal niet zo. Het begon al met wakker worden. Voor het eerst sinds lange tijd heb ik echt uitgeslapen en werd ik zo uitgerust wakker!

Daarna hebben mijn vader en ik in 5 kwartier de slaapkamer erin gekregen, qua sausen dan. Het ging zo lekker. Daarna nieuwe verf gehaald en nog een stukje van boven de overloop gedaan. Ik ben echt super blij dat het zo opschiet, helemaal nu ik weet dat er straks veel minder tijd is.

Aangezien we zo snel waren heb ik de middag gebruikt om een buikkastje te zoeken, helaas was er nauwelijks wat te vinden. Heb er 2 gezien met alleen lades (wat ik wil), maar die waren modern geverfd en ik wil gewoon een klassieke. Maar dat is dus gewoon nog even verder zoeken en geduld hebben.

Zo heb ik ook nog niets over mijn huis gehoord. Het zou begin van de week, dat was vandaag natuurlijk, maar ja dat kan morgen of overmorgen ook prima zijn. Ook dat is afwachten dus.

Daarna heb ik goed voor mijzelf gezorgd. Eerst een heerlijke maaltijd gemaakt en gegeten…

En daarna mijzelf getrakteerd…

…op een Thaise massage van 90 minuten en ik ben echt zo gepijnigd, maar ook zo ontzettend relaxed! Wat een topvrouw. Lief, gezellig en grappig. Maar vooral heel goed in haar werk. Hopelijk helpt dit en kan ik nu weer keihard verder werken aan een fantastische slaapkamer.

Verder heb ik nog contact gehad met de date van laatst. We hadden afgesproken het wat tijd te geven en te zien waar het naartoe gaat. Zij is daarvan teruggekomen. Wat haar betreft stopt het. Ik moet zeggen ik vond de gesprekken fijn, dus dat vind ik jammer, maar voor de rest voelde ik ook geen relatieklik, dus het is ook goed zo.

Vandaag begon met een goed gevoel, het eindigt met een goed gevoel en tussendoor heb ik me ook heerlijk gevoeld, zelfs al gebeurden er echt minder leuke dingen. Heerlijk zo’n dag!

Geef een reactie