Homo zijn is niet bijzonder genoeg…

6 september 2018 0 Door Mireille

Vandaag kreeg ik reactie van het COC op mijn mail deel te willen nemen aan de gespreksgroep voor lesbische vrouwen. Helaas was het geen positieve reactie. De gespreksgroep is er niet (meer), terwijl hij wel op de site genoemd wordt. Speciaal daarvoor ben ik lid geworden van het COC en dan krijg ik dit…

In de mail stond wel een lijst van andere groepen die ze hadden, allemaal voor homo’s met iets anders. Homo’s boven de 55, homo’s onder de 26, homo’s onder de 18, homo’s die allochtoon zijn, homo’s met een verstandelijke beperking en transgenders. Ik val in geen één groep, ik ben niet bijzonder genoeg als homo alleen. Op deze mail heb ik natuurlijk gereageerd, dat ik teleurgesteld ben en me afvraag wat ze mij dan te bieden hebben.

Nou ze hebben dan wel een maandelijkse filmavond en een leesgroep. Helaas hou ik niet van films en lezen, dus niets voor mij. Ik mocht trouwens ook vrijwilliger worden, dan zou ik ook aan die bijeenkomsten mee kunnen gaan doen. Nee lekker, lid worden om vrijwilliger te worden, nee bedankt. Ik heb genoeg om handen en wil gewoon met andere vrouwen die op vrouwen vallen in contact komen. Ik heb nu mijn contributie teruggevraagd, ben benieuwd of dat gaat lukken.

Verder heb ik een goede dag gehad. Overwegend droog gebleven tijdens het postlopen. Alleen heel erg jammer dat ik meer dan een uur op de post heb moet wachten in Bolsward, omdat het blijkbaar een zooitje was in het voorbereidingsproces. Ben er maar lekker bij gaan zitten, wat moet je anders…Ik hoop wel voor PostNL (en mij) dat dit soort verrassingen (net als de 6 extra zakken met postcodeloterijpakjes van laatst) niet meer voor zullen komen. Ik heb vanaf morgen werk bij de McDonald’s en ik plan alles ruim in, maar ik kan niet zomaar meer dan een uur extra moeten werken. Dan zullen ze toch echt iemand anders voor het laatste stuk moeten gaan vinden, want als ik naar de Mc moet, dan kan ik niet daar later aankomen met de mededeling dat de post te laat was. Zo werkt het natuurlijk niet. En ik hou niet de hele middag vrij, omdat er eventueel iets geks kan gebeuren bij de post. Daar verdien ik niets mee.