Hoeveel past er in een dag…

14 augustus 2018 0 Door Mireille

Het begon met lenzencontrole, ja mensen, ik heb sinds twee weken lenzen. Het blijkt dat rechts nog verre van goed is, dus links werkt extra hard. Gelukkig nog geen hoofdpijn, maar een heel lekker idee dat mijn zicht beter kan worden. Was al bang weer terug te moeten naar mijn bril.

Toen de post, na twee weken kamp wel weer een gek idee. Maar toen ik langs het punt fietste waar ineens geen postbezorger op me stond te wachten om met me mee te lopen, viel er een last van mijn schouders. Ik heb zo lekker gewerkt…

Toen ik thuis kwam zag ik dit…

De knop is ineens rood, er is dus wat mijn melding gedaan. Of het de goede oplossing is dat gaan we ontdekken, wel fijn dat er wat gedaan is.

Vanavond appte ik mijn beste vriendin hoe het ging. Had haar al ruim twee weken niet gezien en dat is gewoon veel te lang. Lekker impulsief als we zijn gelijk samen gegeten en op stap geweest.

Wat een heerlijke dag!!