Hij wil maar niet uit mijn gedachten…

19 oktober 2018 0 Door Mireille

Gisteren op mijn broertjes verjaardag hebben we besloten met het hele gezin op vakantie te gaan, wintersport. We zijn nog nooit met z’n vijven weg geweest, behalve een weekendje naar Valkenburg lang geleden. Het lijkt me hartstikke gezellig en wintersport alleen was fantastisch, dus het wordt vast heel leuk.

Dat betekent wel dat ik een nieuwe ski-jas nodig heb. Ik moest sowieso nog een winterjas, goede reden om beide ineen te doen. Zoekende op internet kwam ik een jas tegen die ik daarna niet meer uit mijn hoofd kreeg. Elke jas die ik bekijk vergelijk ik met die en komt niet in de buurt. Hij is wel aan de prijs, dus dat maakt dat ik hem nog niet direct besteld heb. Ik ben daarom maar even naar de sportzaak hier gegaan om goed advies te krijgen. Daar bleek dat zij dit merk ook verkopen. Het schijnt een van de beste merken te zijn. Maar de desbetreffende jas hadden ze niet, die vonden ze zo opvallend dat ze bang waren hem niet te verkopen. (Perfect voor mij dus, uniek in deze omgeving)

Ik wil een gedegen keuze maken, dus heb gekeken naar vergelijkbare jassen. Gekeken naar de waterdichtheid en warmte. De beste die de sportzaak verkoopt heeft 20.000 waterkolom en 10 van 10 warmte. Die ik in mijn hoofd heb is 10.000 waterkolom en 7 van 10 warmte. Best nog wel een groot verschil dus. Ze gaan nu voor me uitzoeken of zij hem toch kunnen bestellen en hoeveel dat precies kost. Afhankelijk daarvan ga ik mijn besluit maken. Maar het plaatje blijft maar in mijn hoofd zitten…