Het gaat niet volgens plan…

Vanmorgen post gelopen. Toen de post van Nijland werd gebracht zei de chauffeur dat ze mijn huis-aan-huis nergens kon vinden. Ze baalde er zichtbaar van, ik was wel blij. Geen huis aan huis scheelt aanzienlijk veel tijd.

In Bolsward liep het ook lekker, met huis-aan-huis. Ook had ik post voor mijzelf en ik was zo nieuwsgierig, want een brief van de uitvaartvereniging. Niet dat ik nog werk erbij kan hebben, maar als ik door zou zijn, dan moet ik straks gaan kiezen. Voordat ik de brief door mijn brievenbus deed heb ik hem toch maar opengescheurd (wat zullen mensen wel niet gedacht hebben, haha). Ze willen niet met me verder. Geen uitleg erbij. Jammer dat bedrijven altijd zo weinig moeite doen voor mensen die wel hun best doen door een sollicitatie te sturen. Maar ik kan wel raden waar ze me op hebben afgewezen, ze zochten namelijk iemand zonder leven. Het was een contract voor 16 uur per week, een soort duobaan. Maar als de ander ziek was of vakantie had, dan moest je wel fulltime beschikbaar zijn. Tja, helaas voor hun heb ik wel een leven. Maar gelukkig ben ik heel gelukkig met mijn leven, dus niets aan de hand. Het was al leuk dat ik bij de laatste vier zat.

Dan nog iets van het onderzoek. Om alle vrouwen tegelijk in hun cyclus te krijgen moeten we allemaal aan de pil en 6 dagen voor de eerste onderzoeksdag stoppen met de pil. Mijn cyclus lag niet in de buurt van hoe hij moest zijn, dus moest ik maar doorslikken, dan zou het opgelost zijn. Normaal gesproken (zonder pil) had ik iets voor de 14e weer ongesteld moeten worden. Omdat ik doorslikte gebeurde dat natuurlijk niet. Maar mijn lichaam is het daar blijkbaar niet mee eens, want sinds de 16e heb ik een doorbraakbloeding die maar niet stopt. Eigenlijk ben ik dus gewoon ongesteld terwijl ik wel de pil slik…bijzonder. Ik ben benieuwd of het met een dag of twee stopt, of dat het doorgaat. Ik heb er geen last van, behalve dat het gewoon irritant is net als anders. Anders na het weekend maar eens even met de onderzoekers bellen om te vragen.

Verder had ik vandaag geen plannen. Maar heb ik vanmorgen wel een stuk van het huis opgeruimd en gestofzuigd, dus dat geeft lekker veel rust in mijn hoofd. Fijn weekend allemaal, ik ga weer lekker werken bij de Mac op zondag en maandag!

Geef een reactie