Goed nieuws

Ik wist het al bij het schrijven van mijn vorige blog, maar omdat het nog niet officieel bekend was gemaakt moest ook ik even wachten…

Afgelopen week is besloten dat ik na de kerstvakantie zelfstandig voor de groep mag staan. Ik ga op maandag en dinsdag zelf groep 6/7/8 draaien (met iemand achter de hand die me blijft begeleiden) en op woensdag ga ik meelopen in de onderbouw. Eerst ervaring opdoen en uiteindelijk hopelijk ook die dag overnemen.

Het voelt heel lekker dat ik nu meer verantwoordelijkheid krijg. Natuurlijk is het ook spannend (helemaal omdat we nu met online onderwijs moeten gaan beginnen), maar ik heb er heel veel zin in.

Gisteren heb ik even een vakantiedag (met huishouden) gehad. Vanaf vandaag keihard aan de slag met mijn studie. Al 2 verslagen deze periode ingeleverd, nog 2 te gaan… Maar eerst nog een hoop leeswerk te gaan (niet alles gelukkig).

Geef een reactie