Geen Pasen wel voorjaar

3 mei 2019 0 Door Mireille

Mijn idee was om tot en met Pinksteren mijn paasversiering te laten staan. Het geeft me altijd zo’n vrolijk gevoel, het staat gezellig en is voor mij ook gewoon een teken van voorjaar. Helaas dacht Twan daar anders over.Hij besloot het uit de vensterbank te trekken en over de grond te verspreiden. Dat vond ik geen goede plek, maar ik had ook geen zin de boel weer op te tuigen, dus Pasen is voorbij. Het voorjaar lijkt met deze regen ook ver weg, maar vandaag is voor mij toch weer een enorme voorjaarsdag nu ik voor het eerst dit jaar weer eendenkuikens gezien heb.

Over kuikens gesproken, nog iets wat me zo’n fijn gevoel gaf vandaag is het jongetje van drie in de taxi die in slaap is gevallen tijdens het rijden. Ik tilde hem naar zijn moeder en hij vond het helemaal prima, gaf zich volledig over aan mij en legde zijn hoofd op mijn schouder om verder te slapen. Wat kan ik van zulke momenten genieten!