Feest in de bus

De eerste taxirit ging voorspoedig. Weinig kinderen, dus vroeg thuis. Even gezeten en toen door naar de post. Eerst Nijland, daarna nog 2 wijken in Bolsward. Ook dat ging gelukkig redelijk vlot, al had ik bij de laatste wijk zoveel pakjes dat ik daar wel extra werk heb gehad. Weer even gezeten en door naar de tweede taxirit. Ook dat ging hartstikke goed en het was erg gezellig onderweg. De muziek ging hard en we kwamen erachter dat een van de kinderen een goed ritmegevoel heeft. Hij klapte mee in de maat. De andere cliënt had een grote glimlach op haar gezicht, dus weer een geslaagde dag.

Thuisgekomen ben ik direct doorgegaan naar de sportschool en ik merk echt dat de conditie al beter wordt. Ik hou het steeds makkelijker vol en kan sneller/meer. Dat is heerlijk om te merken en stimuleert om door te gaan. Snel gedoucht en nu aan het koken. Wat mij betreft een topdag!

Geef een reactie