Eten, trippen en zombies

Mijn eerste zondag vrij in heeeeel lang. En wat heb ik genoten zeg. Het begon al na de kerk toen we aan de koffietafel zaten en ik het ineens besefte. Geen haast, geen werk bij de Mc. Ik heb mijn benen eens gestrekt en ben heerlijk onderuit gaan zitten.

Voor de rest is het voor mij een zondag geweest zoals hij hoort te zijn. Relaxt, mooi weer en leuke dingen doen. Zo heb ik een nieuwe app ontdekt: Too Good To Go. Voor een klein bedrag kun je bij bakkers, restaurants en andere zaken die meedoen eten ophalen wat anders weggegooid zou worden. Vandaag dit voor het eerst uitgeprobeerd. Moeders meegenomen voor de gezelligheid en er zo een leuk ‘uitje’ van gemaakt.

Begonnen bij de Shell bij Wirdum waar ik een tas vol lekkers meekreeg voor 4 euro. (Rechts op de foto (met nog een smoothie in een flesje, maar die is onderweg al opgegaan)) Daarna even geshopt bij Action en Decathlon. Voor mijn andere ‘bon’ naar de Kota Radja gegaan en daar kreeg ik voor 3,5 euro de bak Chinees (links op de foto). Echt super leuk om eens te doen en wat mij betreft (ik moet nog proeven) voor herhaling vatbaar.

Verder ben ik lekker aan het gitaar spelen en zingen geweest met dit als resultaat. Zombie.

Ik hoop dat er nog veel van zulke zondagen zullen volgen!

Geef een reactie