Eindstand: 2-1

Vandaag 3 belangrijke dingen op het programma, ik ga ze maar in chronologische volgorde bespreken.

Vanmorgen eerst de sleutel bij de makelaar gebracht, naar Heerenveen gereden en daar in de trein gestapt naar Zwolle voor de date. We zijn samen gaan geocachen, schatzoeken in Zwolle. Tijdens het lopen belde de makelaar, de bezichtiger had gebeld, moest onverwacht werken en wilde de bezichtiging uitstellen. Een enorme teleurstelling, want de huurder had natuurlijk haar best al gedaan en ook ik wil graag verder, maar het is geen afwijzing, dus niet helemaal negatief, maar toch erg jammer.

De date ging ondertussen verder, we hebben vele mooie gevels bekeken in Zwolle en lekker gepraat, tussendoor wat gegeten en verder gespeurd samen. We waren een goed team.

Ondertussen weer telefoon. De manager van de McDonald’s, ik ben aangenomen!!! 2 september ga ik mijn contract tekenen en spullen halen en wanneer ik precies begin zal ik dan wel horen of misschien al voor die tijd. Maar dat is dus goed nieuws. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat zijn en wat ik er allemaal ga beleven. Dat horen jullie natuurlijk ook allemaal via deze blog (of in real life).

Als laatste zijn jullie natuurlijk heel benieuwd hoe de date is afgelopen. Nou we hebben 3 geocaches gevonden, waarvan 2 multi’s. Maar ja, dat bedoelen jullie vast niet. Ik heb een leuke dag gehad, we hebben eerlijk naar elkaar uitgesproken nog geen verliefdheid te voelen, maar we willen het beide nog wel tijd geven. Ik heb wel heel fijn kunnen praten en vond het erg leuk om samen te zoeken, te wandelen en te kletsen. En wat de toekomst brengt zien we wel.

Dus eindstand 2-1. 1 voltreffer en 2 zaken die nog in de verlenging zijn. Een positieve dag dus!

Geef een reactie