Een week vol emoties en gevoel

De afgelopen week ben ik eigenlijk continu met mijn gevoel bezig geweest. Leuke en minder leuke kwamen voorbij. Maar het mooie is dat het er tegenwoordig allemaal mag zijn. De laatste tijd voel ik me iets minder lekker in mijn vel zitten. Maar daar heb ik gisteren hulp bij gezocht. In het verleden had ik iemand die me daarbij goed hielp, maar zij is naar Amsterdam verhuisd, dus dat schiet niet echt op. Dus gisteren een gesprek gehad met een nieuwe hulpverlener en dat voelde voor nu eerst wel goed, dus over een maand ga ik daarmee aan de slag (eerst vakantieperiode).

Verder heb ik gelukkig ook genoten. Zoals van een spelletjesavond met twee fijne vriendinnen, het werd hartstikke laat, maar dat is een heel goed teken wat mij betreft. En genieten kan ik gelukkig ook nog steeds van hele ‘gewone’ dingen.

Er kwam ook een uitvaart tussendoor en daar kwam natuurlijk verdriet bij kijken, maar ik voelde ook zoveel liefde. Mooi hoe dat zo samen ging.

En gisteren tijdens het kennismakingsgesprek was er natuurlijk spanning. Het is toch elke keer weer spannend om hulp te vragen en een nieuw iemand dichtbij te laten komen. Net als dat ik nu spanning voel, omdat ik net te horen heb gekregen dat ik mee mag op de Pride boot van PostNL. Ik heb er heeeeel veeeeel zin in, het lijkt me supergezellig. Maar het is ook wel weer heel spannend om zo’n stap te maken en iets nieuws te gaan doen met allemaal mensen die ik niet ken. En natuurlijk komt het goed, maar dat neemt de spanning niet weg en dat hoeft ook niet, die mag er ook zijn.

Geef een reactie