Een vlog in de blog…

Soms zeggen beelden meer dan woorden. Hoe fijn ik het ook vind om te schrijven en hoe goed ik me daar ook in kan uiten, soms kun je dingen beter laten zien. Zo ook vandaag, want er is weer een hoop werk verzet. Vanmorgen begonnen met het afmaken van de plinten in de slaapkamer (dat kon nu de deur is ingekort). Tevens die deur even bijgewerkt met verf en een andere deur aan één kant geverfd.

Verdergegaan met het houtwerk, maar daarvoor dit korte filmpje…

Toen dat klaar was heb ik de 2 metalen leuningen in de primer gezet en de andere 2 leuningen voor de eerste keer in de lak. En het is nu pas 12 uur, lekker actief dus!

De rest van de dag mag ik relaxen en wil ik tussen het relaxen door nog even wat huishoudelijke dingetjes doen. Niet te veel, maar even iets.

Geef een reactie