Een pareltje onderweg

Wat een bijzondere en fijne dag vandaag. Ik heb ervoor gekozen alleen maar te doen wat op dat moment goed voelde. Dus bleef ik lekker in bed liggen, heb ik even gewerkt aan de nieuwe editie van het parochieblad, ben ik niet naar de kerk gegaan, heb ik met de katten in de tuin gezeten, heb ik een film gekeken, gewandeld en net gegeten.

De wandeling was bijzonder, ik kwam iemand tegen en we raakten aan de praat. Hij liep met me op en halverwege veranderde dat in dat ik met hem meeliep, omdat het gesprek zo mooi was. Diepgaand over geloof. Heerlijk om dat met dit weer te doen en blijkbaar heb ik zo toch een stukje kerk ingehaald. Ik heb er echt van genoten. Bijzonder hoe dingen soms op je pad komen. Echt zo’n pareltje dat je niet had kunnen plannen en door het onverwachte nog mooier is.

En gelukkig ben ik niet de enige die geniet van haar luie dag, want delen maakt alles fijner…

Geef een reactie