Eén maand proeftijd: mag ik blijven of niet?

Gisteravond had ik een spontane aanval van lef. Ik ben al vanaf het begin van mijn werk bij de McDonald’s aan het hopen dat ik door mijn proeftijd van een maand kom en mag blijven, maar ik had nog niets gehoord. En dat terwijl bij mijn aanname gezegd werd dat er voor die tijd een gesprek zou zijn. Aangezien zondag mijn laatste dag voor mijn maand vrij is had ik bedacht dan maar te vragen hoe het zat. Maar gisteren werd het rustiger, stond ik even naast een manager te wachten en bedacht ik dat dit een goed moment was. Dus hem gevraagd. Hij gaf aan hier niets over te weten, maar dat degene die ik het moest vragen tegenover me stond. Een andere manager, of hoger, ik heb eigenlijk geen idee, ik snap de hiërarchie nog niet zo goed. Deze had het volgens mij wel gehoord, maar hij liet het me opnieuw vragen en dat deed ik dan ook. Hij stelde een tegenvraag, of ik wel wilde blijven. Nou daar kon ik heel enthousiast ‘ja’ op zeggen. De vrouw die naast hem stond (ik geloof dat zij eigenaar is) moest er erg om lachen en hijzelf ook. Ik mag van hen ook blijven!!! Heel fijn om die zekerheid te hebben, scheelt weer wat zorgen en het geeft extra blijheid omdat ik het er gewoon erg naar mijn zin heb. Gisteren heb ik ruim 4 uur bij de post gewerkt en goed 5 bij de Mc erachteraan, maar ik had zo door gekund, zo lekker voel ik me bij beide banen.

Vanmiddag kreeg ik mijn laatste bestelde pakketje binnen. En ook daar ben ik heel blij mee.

Ik ben klaar voor de winter. Ik ben heel benieuwd welke jullie het mooist vinden. Ik heb zelf al een favoriet, maar zeg dat later wel in de reacties, wil jullie niet beïnvloeden.

3 gedachtes over “Eén maand proeftijd: mag ik blijven of niet?”

  1. Oké eindstand van vandaag…
    7 stemmen voor 3
    3 stemmen voor 2
    5 stemmen voor 1

    Leuk dat we het eens zijn, ik vind 3 het leukst, dan 1 en dan 2. Al heb ik nu wel nummer 2 aan, maar die was het minst warm en voor vanmiddag de beste keuze.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: