Een derde baan?!

31 augustus 2018 0 Door Mireille

Vandaag is eigenlijk zo’n dag die druk is, maar waarvan dan ook weer niet zoveel te vertellen lijkt. Veel regeldingen, gewerkt bij de post, de sleuteloverdracht van mijn huurders…het huis is dus nu helaas weer helemaal van mij…en afgesloten met een gezellige en lekker bbq van de kerk. Waar moet je dan over bloggen?

Het antwoord op die vraag kwam om 21 uur, toen ik de mail die binnenkwam las. Ik werd uitgenodigd op sollicitatiegesprek bij de uitvaartvereniging waar ik in deze blog over schreef. Ik had daar echt niets meer van verwacht, maar de functie leek me wel erg leuk. Dus op gesprek gaan kan in ieder geval, wie weet is het echt superleuk. En of ik dan 3 banen doe of keuzes ga maken, dat is allemaal nog niet interessant.

Ik heb genoeg andere dingen om me druk over te maken, zoals dubbele lasten door een huis wat nog niet verkocht is. Eerst maar op gesprek en dan verder kijken. En tot die tijd genieten van het gevoel dat mensen mijn CV en mij goed genoeg vinden om me uit te nodigen. Daar slaap ik vast heerlijk van.