Een dag om nooit te vergeten

13 juni 2020 1 Door Mireille

Vandaag heb ik in het voren mijn verjaardag gevierd. En al was het een Corona-verjaardag, ik heb erg genoten. Tussen de middag waren mijn ouders en mijn broertje met vriendin er en hebben we gebarbeluncht. Aan het eind van de middag was er een wisseling van wacht en kwam mijn beste vriendingezin. En toen hebben we weer gebarbecued. Het weer zat vreselijk mee en ik ben lekker verwend.

Zelf was ik ‘s ochtends begonnen met het versieren van de taart en dat is volgens mij goed gelukt.

Mijn vriendin had de grootste verrassing en daar ga ik enorm van genieten. Een hele tijd terug hebben we materiaal gehaald om een lekker zitmatras te maken voor mijn zitje in het raam. Zij zou dit gaan maken, maar was nog niet zo ver. Gisteren heeft ze alles op alles gezet en het afgemaakt zonder dat ik het wist. En het resultaat is fantastisch!

Hier ga ik morgen heerlijk zitten en aan het werk om mijn lesvoorbereiding voor het assessment te maken.