Een bijzonder einde

1 januari 2021 0 Door Mireille

Ik las gisteren veel terugblikken en samenvattingen van een bijzonder jaar. Ik kan er een groot stuk over schrijven met mijn nieuwe baan en opleiding, maar ik hou het bij een bijzondere laatste week.

Gisteren had ik een date (misschien volgt daar in de toekomst nog wel meer informatie over, misschien ook niet 😜) en kwam ik na de lekkere wandeling tot de conclusie dat ik mijn autosleutel kwijt was. We hadden ruim 1,5 uur gewandeld, dus die kon overal zijn. Maar ik bleef enorm kalm, we hadden ergens een kop thee gedronken en daar gezeten en de kans was het grootst dat hij daar zou liggen. Ze reed me erheen en er lag helaas niets. Maar wonder boven wonder stapte ik toch uit om beter te checken en zag ik hem tussen de planken van de rugleuning vastgeklemd zitten. Superfijn dat ze me erheen reed en nog fijner dat ik weer met mijn eigen auto terug naar huis kon rijden.

De rest van de week was ook heel speciaal. Heerlijk gegeten met mijn lieve buurvrouw. Tijdens een wandeling allemaal bijzondere ontmoetingen met daarbij een kennis die me dingen over mijn pake vertelde en later daar ook dingen van bracht en een buurvrouw die een foto van mij en de katten had gemaakt en uitgeprint.

En als laatste is het me gelukt om deze vakantie de verslagen voor mijn studie af te maken en in te sturen zoals ik gepland had. Nu weer afwachten op de beoordelingen. Maar het was gelukkig een fijn einde van een raar, maar bijzonder jaar en hopelijk gaat het begin van het nieuwe jaar op dezelfde manier.