Een Belg liggend op mijn vloer en de benen wijd…

Een Belg liggend op mijn vloer en de benen wijd…

17 september 2018 2 Door Mireille

Vanmorgen kreeg ik een Belg over de vloer, namens het installatiebedrijf. Helaas kon mijn vaatwasser niet in de keuken worden aangesloten zonder de halve keuken te moeten slopen, dus is er nu elders een aansluiting gemaakt. Niet ideaal om met de afwas te moeten lopen, maar zeker beter dan met de hand afwassen! Hij heeft verder keurig werk geleverd en secuur gekeken naar alles. Hij ontdekte ook mijn watermeter en afsluitpunt ín mijn eigen huis, dus helemaal geweldig!

Mijn vader kwam daarna om te helpen de slaapkamervloer opnieuw te leggen. Ik had hem er al uitgehaald toen de installateur bezig was, dus we konden vlot aan de slag. Het is gelukt, hij ligt een stuk strakker en daar ben ik heel erg blij om. Het bed staat er ook, de deur zit er weer in, dus allemaal fijne dingen.

Helaas twijfel ik wel of ik het goede matras heb gekregen…ik heb een ‘gold’ matras gekocht en er staat ‘silver’ op, dus daar ga ik morgen nog even naar informeren.

Als laatste moest ik nog naar Groningen voor het onderzoek. Vandaag mijn gynaecologische onderzoek. Mijn hemel wat doet dat toch zeer! Het was iets beter dan de eerste keer toen ik voor bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker moest, maar toen wist ik natuurlijk ook niet wat me te wachten stond. Ik kon er gelukkig doorheen bijten en de vaginale echo was verder prima te doen. Dat is als ik word goedgekeurd een dagelijkse kost en de eendenbek eenmalig, dus dat is weer een meevaller. Het heeft even goed geschrijnd, maar nu voel ik me gelukkig weer goed. Mijn baarmoeder en eierstokken zagen er gezond uit volgens de arts. Dat is dan toch fijn ook al heb ik er verder niets aan, het is beter dan dat het mis is. Maar dat had ik dan ook niet verwacht. En het vorige onderzoek was ook goed, niets in bloed en urine. Dus tot nu toe prima gezond! (Op koortsblaar na dan.)

Verder zijn er nog wat andere positieve ontwikkelingen waar ik nog niets over durf/kan zeggen. Maar daar kom ik zodra het kan op terug en dan horen jullie het.