Edward houdt van mij

25 juli 2019 0 Door Mireille

Gisteren vertelde ik jullie over mijn haat aan Edward. Vandaag ontdekte ik dat meneer Murphy het er niet bij liet zitten, hij dacht waarschijnlijk dat ik hard-to-get speelde. Onderweg in Nijland met de post brak er een spaak los en ik weet wat je dan niet verder moet fietsen, omdat alles dan stuk kan gaan. Maar in Nijland is geen fietsenmaker, dus na overleg met de planners toch maar naar Bolsward gefietst. De fietsenmaker had echter geen tijd, dus fiets daar gelaten en mijn oude weer opgehaald. Hiermee de ronde van Nijland afgemaakt. Maar dat betekende dus 2x 5 km extra fietsen zonder elektrische ondersteuning, net als de halve route in Nijland. Heel vervelend met deze hitte. Gelukkig nam een collega de route in Bolsward over, want dat kon ik er niet meer bij hebben. Ik heb bijna 1,5 uur extra nodig gehad, waardeloos! Ik begin behoorlijk te balen van die nieuwe fiets…

Ik hoop nu dat meneer Murphy het opgeeft, ik wil niets met hem en hoop dat hij zijn wetten niet meer op mij van toepassing laat zijn.