Dorst en moe

1 juni 2019 0 Door Mireille

Ik vond het een pittige dag. Drie postrondes elk met huis-aan-huis, in totaal dik 6 uur in beweging. En allemaal van die flutdingen die iedereen direct bij het oud-papier gooit, dus je voelt je heel nuttig bezig maar niet heus. Maar, het weer was heerlijk, Bolsward was gezellig (veel mensen op de been voor de oldtimer 11steden en de roei 11steden) en in Nijland was een alleraardigst stel dat mijn Dopper weer even gevuld heeft met water (er is bijna 1,5 liter doorheen gegaan).

Maar daarna heb ik niets meer gedaan. 28000 stappen zijn vermoeiend en dus stoelhangen. Gelukkig kreeg ik mooie tips om te gaan kijken (de Klas met Claudia de Breij) en heb ik een goede avond gehad. Nu nog even fris afdouchen en op bed.

Morgen gaan we de vloer afmaken en maandag de plinten plakken (of het moet morgen zo fantastisch gaan dat we dat ook nog doen, maar dat denk ik niet). En ik heb zo’n zin in daarna. Inrichten! Alle meubels die al vanaf september in het kleine kamertje opgeslagen staan mogen eruit, mogen weer in elkaar en naar hun nieuwe plek. Ik kan niet wachten, maar heb gelukkig niet de tijd om te wachten en dus komt het helemaal goed. Voor mijn verjaardag is de kamer echt wel ‘af’. Want wanneer is iets nu echt af…