De koning te rijk

Oh wat een genot, twee hele dagen vrij in 1 week. Wat voor de meeste mensen heel normaal is, weekend, is voor mij sinds september een unicum. Twee dagen vrij, niet achter elkaar, maar toch. Maandag heb ik ervan genoten en toch ook huishoudelijk bezig geweest. Vandaag heb ik ‘klushulp’ gehad van mijn ouders. Het wordt tijd voor een nieuwe kamer na de trap, maar de kamer lag nog vol met alle zaagresten en andere rommel en spullen. Doel van vandaag, opruimen zodat er weer geklust kan gaan worden.

En dat is goed gelukt. Alle rotzooi ligt in de container en de grote stukken hout hebben we naar de stort gebracht. Alle fruitkistjes die ik nog over heb zijn samen met kerstspullen, bbq-toebehoren en logeerbed naar zolder gebracht. (Logeren kan nog steeds, maar voorlopig alleen op een matras, zodra de kamers echt klaar zijn is er weer ruimte om een bed te installeren). Alle andere spullen hebben een (tijdelijke) plek, dus de kamer is leeg op de vaatwasser na.

Vanavond ga ik op puppy-kraamvisite bij mijn broer en zijn vriendin. Ben heel benieuwd naar hun kleine Berner Sennen. Ik geniet weer volop!

Geef een reactie