De koning te rijk

Eindelijk! Na ruim 1,5 jaar is het huis ‘af’. Er moeten nog wat kleine dingetjes, maar dat is peanuts bij alles wat moest. Alle kamers waar ik wat mee wilde doen zijn gedaan en daar ben ik zo ontzettend blij mee. De laatste klus van de afgelopen twee weken waren de badkamer en logeerkamer. De badkamer heb ik al laten zien, nu de logeerkamer. Het begon ooit zo……een enorm verrookte kamer zonder vloer, met aftands behang en een vieze lucht. De afgelopen twee weken zijn mijn vader en ik er hard mee aan de slag gegaan en is het nu dit……een prachtige logeerkamer met heel veel positieve teksten op de muur. Het bed is opgemaakt de lampen hangen, dus als je leuk bent en wilt logeren dan kan dat nu (zonder een matje op de grond).

Er moeten nog wat kleine dingen. We hebben veel pech gehad met de behanglijm die geel uitsloeg over al het behang. Er zijn nog wat kleine plekjes boven het bed, die moet ik nog 1 of 2 keer bijwerken met saus. De plakplinten om het deurposten moeten nog en de ramen moeten nog verfvrij gekrabd worden. Dan de gordijntjes weer ophangen en dan is het echt af. Ik ben zo trots en gelukkig. Eindelijk!

Geef een reactie