De fout in…

30 september 2018 0 Door Mireille

Vanmorgen lekker naar de kerk. Ik kon vandaag heel lastig uit bed komen, dat gaat nog wat worden als ik in Groningen zo vroeg moet. De viering was fijn en ik probeer er maar niet aan te denken dat ik dit straks een tijdje niet heb. Ik denk dat ik maar naar de tv-uitzendingen ga kijken, maar dat is toch niet wat ik het liefst heb. Na de viering was er zoals altijd weer koffie en thee. Ik had een kop thee voor mijzelf ingeschonken toen ik ineens bedacht dat ze zwarte thee schenken en ik dat niet mag. Helaas dus maar aan een glas water gegaan. Gelukkig wel net op tijd het besef.

Er zijn in de kerkgemeenschap veel mensen die deze blog volgen en die me succes wensten voor de komende tijd. Dat werd natuurlijk ook gehoord door mensen die me niet volgen en met wie ik ook niet per se wat heb. Regelmatig werd er dan ook gevraagd wat ik ging doen. Nu ben ik daar heel open over, maar ik verbaasde me over de reacties. Mensen die het niet konden begrijpen dat ik zo’n risico aan zou gaan. Nou, dat valt wat mij betreft erg mee. Ik verkoop geen nier en de kans dat ik doodga onderweg naar Groningen is vele malen groter dan door de medicatie, dat is allemaal zo streng geregeld. Daar maak ik me dan ook geen zorgen om. Mijzelf vermaken des te meer, maar ook dat komt vast goed.

De 7 boeken liggen klaar, morgen een dag wassen en koffer inpakken. Gitaar mee, oordopjes klaar gelegd zodat ik op een slaapzaal niet door anderen wakker gehouden word. Laptop en telefoon gaan natuurlijk mee en koptelefoon mee voor de gebedsmomenten van radio Maria en alle films en series die ik ga kijken.

Vanavond nog even werken bij de McDonald’s, even lekker afleiding.