Dat dit nog eens zou gebeuren…

15 oktober 2021 0 Door Mireille

De afgelopen weken waren heel pittig, op mijn werk, maar ook privé kreeg ik best wat te verstouwen. Ik heb me er goed doorheen geslagen, maar het maakte me moe en soms prikkelbaar en negatief.

Vandaag is het de vrijdag voor de herfstvakantie. Normaal gesproken een dag die niet fijn is, omdat ik dan al op zie tegen zo’n hele week vakantie. Ik ben gewoon niet goed met vakanties. Maar deze vrijdag is anders. Het was een heerlijke werkdag, productief en gezellig. Maar ik heb ook echt zin in komende week. Vandaag schrok ik nog even van al de plannen die ik voor dit weekend heb, omdat ik even was vergeten dat ik daarna niet direct weer aan het werk hoef.

Morgen is het roze zaterdag in Leeuwarden en ga ik me in het feestgedruis begeven. Helemaal in mijn uppie, maar hopelijk voel ik weer een beetje hoe het was met de Canal Parade in Amsterdam 2 jaar geleden. Ik heb er best wel zin in en zie wel hoe het is, naar huis kan altijd.

Zondag ga ik met mijn broertje op stap. Hij is bijna jarig en ik ga het vieren door met hem te gaan golfen. Heerlijk om even samen te zijn en iets te doen. Ook daar heb ik heel veel zin in.

En de week erna wil ik lekker met mijn studie aan de slag, ga ik nog een middag naar Rotterdam, en hoop ik lekker op te laden om daarna weer vol energie voor de klas te gaan. En het zou extra fijn zijn als er nog een mooie dag komt om te gaan kanoën.

Voor het eerst echt zin in de vakantie. Ik ga genieten!