Daar is ie dan…

Vandaag heb ik weer klushulp gehad. Mijn vader en moeder hebben met me meegeverfd en zo zijn de trap, 2 deuren, 2 kozijnen, het kozijn van de lichtschacht en de plafondlijst voor het eerst in de lak. Woensdag weer verder. Het wordt zo mooi.

Maar wat er dan is…

Ik ben er zo blij mee (wat niet op deze foto te zien is (op de volgende wel, maar die is niet zo scherp))!

Hartstikke fijn deze ski-/winterjas. We hebben gisteravond een huisje geboekt in Bardonecchia (Italië), waar we met het gezin begin maart dan op skivakantie gaan. Komt dus perfect van pas. Wel bijzonder hoe goedkoop je daar een appartement met 3 slaapkamers kunt huren. Ik was een paar jaar geleden ongeveer de helft kwijt voor mij alleen in een hotel en nu kunnen we het verdelen met z’n vijven. En in een appartement kunnen we een keer zelf koken en lekker zitten met drinken en lekkers, wat in een hotel een stuk duurder is. Heb er nu al zin in!

Geef een reactie