Corona en werk/stage

Laat ik beginnen met zeggen dat ik nog nooit zo blij ben geweest met mijn werk als postbezorger. Ik had er niet aan moeten denken helemaal thuis te zitten. En daaruit kunnen jullie opmaken dat mijn werk als begeleider op de taxi en de stage voor mijn zij-instroomtraject zijn weggevallen. Het valt me op dat het me minder zwaar valt dan ik dacht, ik zag er heel erg tegenop, maar nu het eenmaal zover is deal ik er best aardig mee.

Vandaag heb ik alleen wel uitgerekend dat het stageproces heel lastig gaat worden. Met de minimaal 3 weken dat het nu dicht is, 2 weken meivakantie en Hemelvaartsdag wat nog komt blijven er maximaal 4 stagedagen over tot de assessmentperiode in gaat. Dat is natuurlijk heel erg krap en wie weet worden die 3 weken ook wel meer. Maar helaas is er niets aan te veranderen, en misschien wordt er wel een mouw aan gepast, want het lerarentekort blijft natuurlijk. Ik heb nu bedacht dat ik de vrijgekomen tijd goed kan gebruiken voor het maken van het portfolio. Vandaag heb ik me goed ingelezen en vanaf morgen ga ik daar dan maar mee aan de slag. Ik heb al leuke ideeën en krijg al zin ermee bezig te gaan, dus hopelijk houdt dat me lekker bezig. Het filmpje van deze les ga ik zeker toevoegen:

Een les over de ademhaling met een set koeienlongen!

Het is een spannende periode zo en ik weet dat dit voor veel mensen het geval is. Hopelijk kunnen we samen positief blijven, maar wel voorzichtig zijn en goed op onszelf en elkaar passen.

Een gedachte over “Corona en werk/stage”

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: