Canal parade 2019

3 augustus 2019 1 Door Mireille

Het is ondertussen 23.30 uur en ik lig net op mijn luchtbed in mijn tent, terug op kamp. Ik heb vandaag al wat foto’s en filmpjes op social media gedeeld, maar toch wil ik er nog wat inhoudelijks over schrijven.

Wat was vandaag een fantastische dag. Dat wat ik het meest gevoeld heb is acceptatie en liefde. Ik kon volledig zijn wie ik was, ik maakte me niet druk om hoe ik danste, hoe ik eruit zag en wie ik ben, want ik zag om me heen dat iedereen zichzelf kon zijn. Op sommige vlakken was ik mild, op sommige vlakken sprong ik er ik juist bovenuit. En dat laatste bedoel ik dan vrij letterlijk, want ik heb enorm veel gesprongen!

Ik denk dat ik me nog nooit ergens zo oké heb gevoeld. Dat doet ergens pijn, maar ik voel nu vooral de euforie. Wat was het fijn, geweldig en fantastisch. En wat ik daarmee ga doen?…dit veel vaker doen, zodat ik dit gelukzalige gevoel nog veel vaker kan ervaren.Het zet me aan het denken, vandaag en alles wat ik gevoeld heb. En dat probeer ik tegelijk weer te onderdrukken, want ik wil niet denken op dit moment, ik wil nagenieten. En dat gaat goed, het denken komt later wel weer, maar nu is de euforie belangrijk en mag die er volledig zijn.

Ik wil iedereen bedanken voor alle berichtjes, reacties, het zwaaien, het tv-kijken en vooral voor jullie liefde voor mij. Die heb ik vandaag volledig binnen laten komen en er enorm van genoten!