Boalsert op ‘e strún

28 oktober 2018 0 Door Mireille

Gisteravond heb ik meegedaan aan de wandeling georganiseerd door de Rotary. Het was hartstikke leuk. We waren de week voorafgaand getrakteerd op sneak previews. Foto’s van plekken waar we langs zouden gaan. Maar het grootste deel was een verrassing. Het was heel gezellig met kunst, cultuur, muziek, toneel en bezichtigingen van bedrijven onderweg. We kwamen op bijzondere plekjes. Veel mensen wisten van sommige steegjes het bestaan niet af (ik als postbode weet daar natuurlijk net wat meer van) en het was ook ontzettend leuk om door kerken, bedrijven, schoolgebouwen en bijvoorbeeld ook de kledingbank te lopen.

Van tevoren werd er gezegd dat het 6,6 km zou zijn. Daar hebben ze zich iets in vergist. Google maps rekent natuurlijk niet de stukken door de gebouwen heen. Mijn gps gaf 7,8 km aan.

Ik vond het een zeer geslaagde avond. Als het volgend jaar weer georganiseerd word doe ik zeker weer mee. Al hoop ik dan niet daarvoor een maand vrij gehad te hebben, want ik voel mijn lijf vandaag wel.

Verder is de planning van vandaag ook weer goed gelukt. Alle geplande klussen geklaard. Al het geschuurde houtwerk afgenomen (behalve de deuren, die moeten er nog uit). Verder alle 4 de leuningen geschilderd. 2 ervan kunnen morgen dus weer aan de muur gezet worden.

It giet as it slydjaget!