Blog met video

24 december 2018 0 Door Mireille

Vanmorgen ging vroeg de wekker. Kerstontbijt bij de McDonald’s met mijn collega’s. Ik vond het initiatief zo goed dat ik erbij wilde zijn, ook al was het hartstikke vroeg en had ik ook graag in mijn nest gebleven. Ik ben blij dat ik gegaan ben. Supergoed geregeld, gezelligheid, mensen op een andere manier zien, top! En nog een leuk kerstpakket op de koop toe met snoep, cola, chips en een McDonald’s joggingbroek. Heel leuk!

Verder een lekkere dag met nog een beetje last van mijn geschaafde hand, blauwe knieën en vooral mijn rug. Maar gewoon rustig doorgaan. Ik heb na het ontbijt twee deuren voor de tweede keer geschilderd. Ook lekker om daar weer wat verder mee te zijn. Verder lekker relaxed en net voor het eerst sinds de onderzoekskliniek weer gitaar gespeeld… Heerlijk relaxed met mijn schatten in de vensterbank.