Blog 2.0

22 juni 2019 0 Door Mireille

Het jaar bloggen is bijna om. Ik heb jullie eerder al gevraagd wat jullie zouden willen in de toekomst en dat was hetzelfde, alleen mocht het wel wat minder frequent. Dus gewoon kijkjes in mijn leven als er wat interessants te melden valt en af en toe een diepere blog. Daar kan ik prima mee uit de voeten. Ik zal niet op vaste dagen gaan bloggen, maar zal iets plaatsen als ik iets te vertellen heb. Dat zorgt bij mij voor wat minder druk (het hoeft niet elke dag (druk die ik mijzelf opgelegd heb en niemand anders)).

Het bloggen is mij heel goed bevallen. Ik vind het heel leuk om te schrijven en merk dat ik er ook op een andere manier door naar mijzelf ga kijken. En het zorgt ervoor dat ik hoor wat anderen vinden en dat is erg prettig. Soms een tegengeluid en vooral heel veel positiviteit.

Wat ik wel heel spannend vind is wat komend jaar gaat brengen. Mijn leven is alles behalve stabiel. Er is altijd wel weer iets nieuws, een studie, nieuwe baan, klooster tussendoor, nieuw huis, het staat nooit stil. Wat brengt 2019/2020? Zou er liefde op mijn pad komen, of blijft dat juist heel stabiel in mijn leven? Gaan er weer dingen veranderen of blijft het voorlopig zo doorgaan? Ik ga jullie hierin meenemen, ik weet namelijk ook niet wat de toekomst brengt. Maar ik ga ervoor en ga zoveel mogelijk genieten van alles wat op mijn pad komt.