Beste kerstdag ooit

26 december 2018 0 Door Mireille

Gisteren schreef ik over alleen zijn/voelen. Dat het goed was om even rust te hebben, maar ook lastig. ’s Avonds moest ik werken en mijn hemel wat was dat een feestje. De crew was fantastisch. Ik heb in lange tijd niet meer zo bulderend gelachen tot pijn in mijn buik toe en zo vaak ook.

Het was gelukkig best rustig met een aantal drukke momenten. Gelukkig voor de mensheid, want het is toch best triest om op eerste kerstdag bij de Mc te gaan eten. Maar als het rustig is moet je er met elkaar wat van maken en dat is goed gelukt. We namen elkaar continu op de hak, uitdagen, plagen, heerlijk. Op een gegeven moment waren er twee om pauze en stonden de twee managers en ik te niksen. Ik bedacht dat we de dames wel even te pakken konden nemen…zeggen dat het niet te doen was qua drukte. De manager zei dat ik dan wel rennend binnen moest gaan en gehaast over moest komen. Goed advies. Dus zo geschiede en het was hilarisch. Binnen korte tijd liepen ze samen de werkvloer op en zagen ze ons gezellig kletsen. Lachen!!! Nogmaals ik heb genoten, wat een feestje was het. De tijd ging niet heel snel, maar door de lol die we hadden hoefde dat ook niet.

Oh en complimenten voor de grap van een collega. Doen alsof je een bestelling opneemt in de drive en dan zeggen dat we gesloten zijn. De manager helemaal over de zeik. Maar ze deed het op ons kanaal en niet naar de klant toe… Fantastisch, de reactie van de manager was onbetaalbaar!

Vandaag lekker vrij, vanmiddag en vanavond met het gezin. Lekker samen!