Behang met pioenrozen

Vandaag was weer een volle en productieve dag. De eerste 6 banen behang zitten erin van de werkkamer, ik heb 1 raam gekrabd (verfresten verwijderd), ik heb 2 taxiritten gehad en ik heb mijzelf getrakteerd op pioenrozen. We (chauffeur en ik) zagen gisteren langs de weg een stalletje staan en hebben onszelf (nou ja, hij z’n vriendin) vandaag getrakteerd op 2 bossen.Nog mooi in knop, dus hopelijk lang plezier van.

Wel grappig dat ik op Facebook zie staan dat ik precies zeven jaar geleden ook aan het behangen was……ik heb een fijne dag gehad. Ik merk ook dat ik heel moe ben aangezien ik na het sporten gisteravond wel een heel kort nachtje heb gehad. Nog geen zes uur slaap is voor mij echt niet goed, maar ik hoef nu niets meer, dus het is toch allemaal gelukt!

Geef een reactie