Anders dan gepland

Ik heb alweer een tijdje niet geblogd. Ik vond de gebeurtenissen niet interessant genoeg. Mijn leven hobbelt de laatste tijd lekker door en er gebeurde niets opmerkelijks op een niet productieve date na, maar die teleurstelling hoefde ik niet uitgebreid te beschrijven.

Vandaag ben ik vrij en heb ik me voorgenomen zodra ik wakker zou zijn (geen wekker) in het huis bezig te gaan. Eerst zoals elke morgen een kwartiertje sporten, dan ontbijten en dan het huishouden. Dat liep wat anders. Elke werkdag gaat om 6 uur de wekker en begin ik met een kwartier sport, dan opfrissen en ontbijt en om 7 uur in de auto naar mijn werk.

Het is 11.30 uur als ik deze blog begin te schrijven. En dit is de stand van zaken:

Met z’n drieën nog in bed. Niet de hele tijd geslapen, maar wel lang. En er viel zo’n vermoeidheid over me heen dat ik me een aantal keren weer heb omgedraaid. Alleen om 7 uur er even uit geweest om de katten eten te geven. En nu liggen ze heerlijk tegen me aan en is het nog aanlokkelijker te blijven liggen. Maar ik voel nu dat ik wel genoeg ben bijgetankt, dus ik ga eruit en iets later dan gepland ga ik zo ontbijten en aan het huishouden beginnen. Het sporten sla ik voor 1x over.

Geef een reactie