Alsof er niets is gebeurd…

Vanmorgen maakte ik deze foto.Heerlijk om te zien dat het goed met ze gaat na de operatie. Vanmiddag kreeg ik telefoon van de dierenarts, om te vragen hoe het ging. Echt super netjes dat ze dat doen! Maar het gaat fantastisch met ze, niets aan de hand. Ze zijn weer net zo knuffelig en druk en boevig als voor gisteren. De wond is ook veel kleiner dan ik dacht bij Anna, dus ik ben zeer tevreden over de dierenarts.

Verder vandaag post gelopen. Het begon met een hoop regen, maar gelukkig werd het al snel droog en heb ik weer lekker gewerkt. De terugreis van Nijland naar Bolsward was wel zwaar door de harde wind, maar ook dat heb ik weer gered. Lief dat de mevrouw van wie ik de telefoon had gevonden verbaasd was dat ik geen elektrische fiets had en ze me die gunde. Tja, ik zou het denk ik ook wel prettig vinden, maar zelf betalen is me veel te duur en daarbovenop heeft PostNL de regel gewerkte tijd is betaalde tijd, dus dat zou betekenen dat ik dan ook nog minder ga verdienen omdat ik sneller klaar ben. Dat ga ik dus niet doen.

Onderweg nog een prachtige dubbele regenboog getroffen. In het midden zijn de kleuren er nog een keer onder te zien, had dit nog nooit gezien. Op de foto zie je het niet goed, maar ik heb ervan genoten!

Geef een reactie