Alleen maar positiviteit?

5 maart 2022 0 Door Mireille

Gisteren kwam ik thuis van een heerlijke dag werken. Lekker gefietst in het zonnetje en heel veel kunnen doen, dat gaf me een fijn gevoel. Ook had ik de hoop dat de badkamer na 3 weken (een week langer dan afgesproken) eindelijk af zou zijn. Dus voor ik ook maar iets anders deed liep ik naar de badkamer. En de douche was gemaakt en de radiator geplaatst. Het is echt een paradijs nadat ik mijn spullen er weer in heb gezet.

Daarna ben ik aan het koken gegaan, maar door wat keelpijn besloot ik een zelftest te gaan doen, ook al had ik ‘s morgens nog één gedaan die negatief was. En tot mijn schrik was hij positief, al binnen een minuut. Vanmorgen ben ik naar de GGD gegaan voor de zekerheid, maar ik ben inderdaad positief.

In mijn hoofd ben ik dat uiteraard niet, dus het is niet alleen maar positief. Ik vind het verschrikkelijk om binnen te moeten zitten, om een stuk vrijheid kwijt te zijn. Ook al is het maar voor een paar dagen. Ik voel me nutteloos en wil gewoon werken, ook al weet ik dat dat nu niet kan. Ik baal van mensen die zeggen dat ik niet zo streng moet doen en gewoon naar buiten kan. Alsof dat het gevoel van vrijheid kwijt zijn oplost. Het is gewoon lastig, maar ik moet het ermee doen. Eén voordeel, ik heb nu heel veel tijd om te genieten van mijn nieuwe badkamer.